Збитий в Сирії російський вертоліт: соцмережі спіймали людей Путіна на брехні
Категорія
Світ
Дата публікації

Збитий в Сирії російський вертоліт: соцмережі спіймали людей Путіна на брехні

Збитий в Сирії російський вертоліт: соцмережі спіймали людей Путіна на брехні
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж засумнівалися в запевненнях прес-секретаря російського президента Володимира Путіна Дмитра Пєскова про те, що збитий в Сирії вертоліт Мі-8 виконував гуманітарну місію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
У мережі оприлюднили фото з місця падіння вертольота, на яких не видно ніякого гуманітарного вантажу серед уламків. "Вертоліт ніс на собі гуманітарні труби для водопроводу!", - написав користувач Все Плохо.



РБ головного мозга: "Скільки взагалі гуманітарки може МІ-8 з 5 людьми на борту перевезти? 3 кг? І чому на фото немає ніякого гуманітарного вантажу навколо? Серед уламків видно бортовий комплекс оборони «Вітебськ» або аналог".


Косопузая Хунта: "20-ствольний блок Б-8В20А. Ракети некеровані".



Вудсцент: "Росія не має коштів на гумконвої... замість їжі передають зброю. Чим багаті, так би мовити...".
"Пєсков: пілоти Мі-8 загинули героїчно, намагаючись мінімізувати жертви. В пустелі. На вертольоті, який падає як сокира, - написав РБ головного мозга. - Взагалі формулювання у Міноборони дивні. Нещодавно підірвався на міні солдат в Сирії, здійснюючи ГУМАНІТАРНІ ПОСТАВКИ. ОДИН! В СИРІЇ!".
"Ісламісти в Сирії збили російський вертоліт. А це не "заблукати" на Донбасі і потрапити в полон українським військовим, де вилікують і адвоката дадуть. У схожій ситуації в Сирії... просто жах", - написав Бассім Мубтассім.
Російський опозиційний політик Костянтин Боровий додав: "Росія втратила в Сирії щонайменше 8 військових вертольотів. Для одного Асада нічого не шкода. Навіть життя".
Як повідомляв ONLINE.UA, російський вертоліт Мі-8 збили в провінції Ідліб в Сирії. За інформацією Міноборони, на борту було п'ять чоловік. Як пізніше зазначив Пєсков, екіпаж гелікоптера загинув, але точна кількість загиблих ще встановлюється.
У мережі також з'явилися перші відео з місця падіння вертольота Мі-8 в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?