Бойовики ДНР придумали новий спосіб відірвати Донбас від України: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР придумали новий спосіб відірвати Донбас від України: з'явилося фото

Бойовики ДНР придумали новий спосіб відірвати Донбас від України: з'явилося фото

Український журналіст Роман Бочкала повідомив про лист з Донецька, в якому жителі міста розповіли про наказ бойовиків так званої ДНР: відмовитися від українських мобільних операторів і закрити електронну пошту і акаунти в соцмережах або замінити їх на російські аналоги.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook репортера.
«Співробітникам місцевого медуніверситету наказано відмовитися від послуг українського мобільного зв'язку, закрити акаунти в соцмережах, електронну пошту. Все це задоволення має бути ДНРівським або російським. Ну тобто замість Фейсбук - однокласники)» - написав він.
За словами Бочкали, «зрозуміло, що робиться це за вказівкою Москви».
«У цьому справжня російська позиція. У Мінську нам розповідають, як потрібно миритися і як Росія намагається в цьому допомогти. А в реальності Кремль робить все, щоб розірвати соціальні зв'язки між українцями», - підкреслив журналіст.



Також він додав, що «це ж напевно централізовано відбувається, не тільки в цьому університеті, а по всій окупованій території».
«І це страшніше градів», - резюмував Бочкала.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше волонтери опублікували нові докази участі Росії у війні на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?