Єфремова в суді посадили за ґрати: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Єфремова в суді посадили за ґрати: з'явилися фото

Єфремова в суді посадили за ґрати: з'явилися фото

У Печерському районному суді Києва розпочалися слухання щодо обрання запобіжного заходу для колишнього лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, затриманого за підозрою в замаху на територіальну цілісність України.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
В ході засідання сторона звинувачення вимагала відправити Єфремова під варту терміном на 60 днів і при цьому акцентувала увагу на тому, що стаття, за якою затриманий екс-депутат, не передбачає звільнення під заставу або домашнього арешту.
У свою чергу, адвокати просили суд оголосити перерву для ознайомлення з представленими документами.
Суддя частково задовольнив клопотання захисту і оголосив 40-хвилинну перерву.
Тим часом блогери Антон Комаров і Маріанна Присяжнюк опублікували на своїх сторінках в Facebook фото з судового засідання, під час якого екс-депутат перебував за гратами.
Відзначимо, що з моменту свого затримання 30 липня Єфремов утримується в Слідчому ізоляторі СБУ.
Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.
Пізніше Ландик додав, що генпрокурор Юрій Луценко після зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.
Як відомо, раніше Олександра Єфремова вже затримували за підозрою в сепаратизмі, проте незабаром одіозний екс-депутат вийшов на свободу під заставу в 60 тисяч гривень.
Пізніше суддя Печерського суду не знайшла підстав для розгляду кримінального провадження стосовно Єфремова: йому повернули свободу, віддали заставу і документи.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахметову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем - екс-нардеп Ландик.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?