Бойовиків ДНР-ЛНР хочуть прирівняти до покемонів: стали відомі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовиків ДНР-ЛНР хочуть прирівняти до покемонів: стали відомі подробиці

Бойовиків ДНР-ЛНР хочуть прирівняти до покемонів: стали відомі подробиці
Джерело:  Миротворець

Закінчено розробку програми, створеної за аналогією з п опулярною грою Pokemon GO, в якій розробники пропонують стежити за людьми, причетними до діяльності бойовиків на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт "Миротворець".
"Минулого тижня ми оголосили про те, що плануємо розробку програмного забезпечення для гри з тимчасовою робочою назвою "PokemonRu". І ось сьогодні ми повідомляємо про те, що завершена розробка базового модуля для фото-фіксації об'єктів", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що програма дозволить фіксувати місце розташування людей, що мають відношення до діяльності окупантів, а також додавати фото з ними. У розробці беруть участь українські фахівці, програмісти і дизайнери. Додаток буде доступний для смартфонів і планшетів на базі операційних систем Android і iOS.
Фотографії осіб, причетних до діяльності бойовиків, можна прив'язати до геопозіції на карті, створеній «Миротворцем» для поширення особистих даних громадян Росії, помічених серед бойовиків на Донбасі. Користувачі, які відстежать маршрути бойовиків і нададуть про них додаткову інформацію, отримуватимуть бонуси, які в подальшому можуть бути монетизовані.
Гру Рokemon go скачати можна тут.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше волонтери на вели нові докази присутності на Донбасі важкої військової техніки з Росії, а також викрили росіян в саботажі роботи спостерігачів ОБСЄ.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?