Відомий російський блогер викликав гнів постом про українців
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий російський блогер викликав гнів постом про українців

Відомий російський блогер викликав гнів постом про українців
Джерело:  online.ua

Російський блогер Рустем Адагамов розлютив користувачів мережі коментарем до відео, де сирієць стоїть на трупі загиблого росіянина, який був на борту збитого в Сирії вертольота Мі-8.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера.
"У Сирії збили російський Мі-8. На борту були п'ять осіб, всі загинули. У твіттері відео, де сирійська двонога тварина стрибає на тілі згорілого російського військового. А під ним коментарі українців", - написав Адагамов.



"Всього лише російські вбили 10 тис. українців на Донбасі", - написав український журналіст

Михайло Голуб

.


Інші користувачі мережі також розсердилися у відповідь на осуд з боку Рустема Адагамова. Так,

Макс Бобруєнко

написав: "А яких коментарів очікували? Жалості або співчуття до людей, чиї колеги вбивають наших солдатів і постачають зброєю і біомасою загони сепаратистів?!"


Валерій Тодосієв

: "Дуже добре відсиджуватися в Празі і коментувати війну!!!"


Олена Пархуць:

"Вбиваючи більше двох років українців, ви розраховуєте на їх співчуття? Во, як! Що російська мразь робить в Сирії? Карма. Всім по заслузі. І, так, Слава Україні! Слава Сирії! Смерть ворогам!"


Владислав Притула

: "А чого Ви чекали, товариш? Російські солдати - наш військовий противник, плакати про те, що один з ворогів помер - навіщо? Більше мертвих російських солдатів в Сирії - менше живих в Донбасі. Це, б *** ь, війна, і ми воюємо з Вашою державою, якщо з Праги не видно. Звикайте, панове дорогі росіяни, ви тепер вороги і це надовго".


Ірина Грищенко

: "Цікаво, а ви бачили коментарі росіян під фото убитих українських військових? І там коментарів далеко не 3 шт..."


Ольга Корогодова

: "Ви не бачили, як в результаті російських бомбардувань і блокування міст вмирають діти в Алеппо? Агов! Росіяни - вбивці в Сирії. Не тваринам звинувачувати у відсутності до них людського ставлення. Так, неприємно, але очікувано".



Наталі Момот

: "Стверджувати, що за синьо-жовтими фотографіями заховані саме українці, а не найняті боти, щонайменше, нерозумно. Може бути, Ваші російські товариші так додають вогника в свої втомлені печі..."


Користувач

Алекс Трубетской

, в свою чергу, нагадав

блогеру Адагамову, як його облили кефіром під час його візиту до Києва

: "Коротше кефіром в слід раз не обійдеться вже. Ломом!"


Дан Ден

: "А Ви як хотіли, Рустем, щоб українці співчували, чи що! Русофашісти вбивають сирійців, українців, а ми повинні співчувати!? Ні, вибачте, козломорді завжди проблеми Україні робили, то розривали Україну на шматки, то мову забороняли, то спотворювали історію тощо! Досить, слава Богу, що українці вже зрозуміли хто такий Мордор!!! "


Нагадаємо,

пасажири і пілот збитого в Сирії російського вертольота загинули

.


Як повідомляв ONLINE.UA, незважаючи на слова прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова,

в мережі не вірять, що збитий вертоліт Мі-8 віз гуманітарну допомогу

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?