Ярош дав тривожний прогноз щодо війни України з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Ярош дав тривожний прогноз щодо війни України з Росією

Ярош дав тривожний прогноз щодо війни України з Росією
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Дмитро Ярош

вважає, що активна фаза у війні з Росією ще попереду, тому бійцям АТО слід бути готовими до подальшої ескалації конфлікту.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Яроша.


"Побачив, що хтось виклав на ex.ua фільм "Добровольці Божої чоти". Раджу всім подивитися, хто не бачив його в кінотеатрах. Це вже історія", - написав він.


"Але не забувайте, що російсько-українська війна триває, і основна її фаза, очевидно, ще попереду. Саме тому українські добровольці, без піару і шуму, і в подальшому виконують свій священний обов'язок, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України на різних ділянках фронту і в тилу ворога в складі ЗСУ, Нацгвардії, Української добровольчої армії. Перемога буде за нами!", - додав депутат.


Раніше

Міністерство закордонних справ України звернулося до міжнародних партнерів у зв'язку з різким загостренням ситуації в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?