Скандал з іномаркою для "Нафтогазу": з'явилася важлива деталь
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал з іномаркою для "Нафтогазу": з'явилася важлива деталь

Скандал з іномаркою для "Нафтогазу": з'явилася важлива деталь
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не доручав главі "Нафтогазу" Андрію Коболєву купувати Mercedes Benz S600 Guard за 5,1 млн грн.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Максима Гардуса.
"Ми знайшли той самий броньований "Мерс", який шукає Коболєв через Prozorro. Він продається в преміум-салоні на Лаврській. Ціна - та ж, що в тендері - $200 тис. За словами експертів, це єдина пропозиція з такими характеристиками в Україні. + Гройсман НЕ доручав Коболєву купувати броньований автомобіль", - написав Гардус.
Відзначимо, раніше головний юрисконсульт НАК "Нафтогаз" Єлизавета Баданова заявляла: "Придбання було ініційовано за дорученням прем'єра Володимира Гройсмана".
За її словами, це доручення прем'єр дав під час засідання уряду. Конкретну марку автомобіля прем'єр у своєму дорученні не вказав. Ні номер доручення, ні його дату, ні текст, ні його скановану копію в "Нафтогазі" надати не змогли.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше працівники СБУ розкрили схему розтрати коштів в державному підприємстві "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?