Гучна ДТП з депутатом: прийнято важливе рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Гучна ДТП з депутатом: прийнято важливе рішення

Гучна ДТП з депутатом: прийнято важливе рішення
Джерело:  ТСН

У Шевченківському районному суді Києва обрали запобіжний захід для депутата Макарівської районної ради Матвія Євсеєнка, який став учасником стрілянини, перегонів з поліцією і винуватцем ДТП на Окружній дорозі в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Згідно з рішенням суду, Євсеєнко повинен до 30 вересня перебувати під цілодобовим домашнім арештом з носінням електронного браслета, здати паспорти і з'являтися до правоохоронців за першим викликом.
Судді у своєму рішенні відзначили, що затриманий не ховався від поліції в лікарні, має хороші характеристики на роботі і благополучну сім'ю.
Прокурори наполягали на утриманні в СІЗО без права внести заставу. На засіданні Євсеєнко стверджував, що стріляв не він, а руку йому прострелив таксист, з яким нардеп мав конфлікт. Також депутат запевнив, що не був п'яним.
"Я не був п'яний - це розкрутили, а я був трохи напідпитку. Один келих пива випив", - заявив Євсеєнко.
Нагадаємо, в крові депутата було виявлено 1,85 проміле алкоголю. При такому рівні у людини спостерігається сильна мінливість емоцій, шаленість, понадекспресивність.
Як повідомляв ONLINE.UA, ДТП сталася в ніч на 29 липня в Києві. В результаті аварії важко постраждали двоє людей.  Євсеєнка затримали в 30 липня в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?