Ватажок ДНР зробив гучну заяву про війну з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Ватажок ДНР зробив гучну заяву про війну з Україною

Ватажок ДНР зробив гучну заяву про війну з Україною
Джерело:  ДАН

Один з ватажків так званої ДНР Денис Пушилін

заявив, що військовий конфлікт на Донбасі може тривати десятиліттями в разі, якщо і далі буде гальмуватися виконання Мінських домовленостей.


Про це він заявив в ході візиту на переговори в Мінську, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


"Темпи переговорів у Мінську я вважаю недостатніми. Якщо в такому темпі будуть виконуватися угоди в політичних пунктах, то цей конфлікт, на жаль, не вирішиться і за 20 років", - сказав він.


При цьому він зазначив, що активні бойові дії на Донбасі можуть поновитися, якщо Україна "продовжить грубо порушувати Мінські домовленості і обстрілювати територію ДНР".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше П

ушилін заявив, що бойовики вестимуть переговори з українською стороною про обмін полоненими після ухвалення Верховною Радою закону про амністію сепаратистам

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?