Хунта не просто ловить покемонів: арешт Єфремова розбурхав соцмережі
Категорія
Україна
Дата публікації

Хунта не просто ловить покемонів: арешт Єфремова розбурхав соцмережі

Хунта не просто ловить покемонів: арешт Єфремова розбурхав соцмережі
Джерело:  online.ua

Користувачів соціальних мереж надзвичайно потішила новина про арешт екс-регіонала Олександра Єфремова, якого підозрюють у сепаратизмі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Нагадаємо, що Єфремов пробуде в СІЗО 2 місяці - до 28 вересня 2016 року.
"А ось Хунта не просто ловить покемонів, але і дає їм 60 діб під вартою", - написав журналіст Олександр Михельсон.
Олена Яхно: "Неймовірно, але факт. Печерський суд виніс справедливе, справедливе рішення, яке відповідає суспільним очікуванням. Піду нап'юся".





У той же час журналіст "Четвертої влади"

Сергій Костеж

висловив сумніви з приводу того, що Єфремова посадять надовго.


Єфремов таки відправлений під арешт. Те, що суд не переносили і вліпили два місяці одразу ж на першому засіданні - показник того, що звинувачення серйозні і обгрунтовані, швидше за все. У судді не було можливості тягти резину. Зазвичай, якщо справа хитка і недостатньо обґрунтована (як минула з Єфремовим), у судді є можливість по сто разів переносити засідання, а на наїзди Банковій розводити руками - "ви, хлопці, мовляв, краще підготовку проводите, я-то що". А тут, мабуть, все серйозно. Я все ще зберігаю скепсис з приводу перспектив його посадки, але такий швидкий арешт - виразний сигнал", - написав він.


Інші користувачі поділяють його скепсис.





Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам. Пізніше Ландик додав, що генпрокурор Юрій Луценко після інтерв'ю ONLINE.UA та зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.

Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахметову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем - екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?