Названо продукти, які скорочують наше життя
Категорія
Здоров'я
Дата публікації

Названо продукти, які скорочують наше життя

Названо продукти, які скорочують наше життя
Джерело:  Daily Mail

М'ясо та яйця скорочують наше життя, а сочевиця і горіхи дарують довголіття. До такого висновку прийшли вчені з Massachusetts General Hospital.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Так, у людей, які відмовилися від тваринних білків на користь рослинних, смертність від серцево-судинних захворювань знизилася на 12%, а від всіх решти захворювань - на 10%.


Вчені засновували свої висновки на записах про здоров'я і дієті 131342 людей, які відстежувалися протягом трьох десятиліть.


«Наші результати показують, що люди повинні розглянути можливість вживати в їжу більше рослинних білків, ніж білків тваринного походження, і, коли вони все ж вибирають серед джерел тваринного білка, риба і курка - кращий вибір», - говорять учені.


Правда, багато інших дієтологів запевняють, що не слід відразу відмовлятися від червоного м'яса. Але збільшити кількість рослинних білків варто.


Раніше ONLINE.UA писав про  продукти, які полегшують ПМС і менопауз у.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?