Луценко побачив "Новоросію" в суді над Єфремовим
Категорія
Україна
Дата публікації

Луценко побачив "Новоросію" в суді над Єфремовим

Луценко побачив "Новоросію" в суді над Єфремовим
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Юрій Луценко, коментуючи рішення щодо обрання запобіжного заходу колишньому нардепу Олександрові Єфремову, який був заарештований на два місяці, заявив, що в суді зібралися представники "Новоросії" та України, причому останні перемогли.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Луценка.


"У суді зібралися дві сторони. Проімперська "Новоросія", замішана на крадених мільйонах і крові своїх співвітчизників, і обпалена війною, але незламна Україна. Луганчанин, екс-керівник фракції ПР Єфремов і луганчани-прокурори Андрєєв і Захаров. Він підозрюється у сприянні тим, хто вбивав і грабував рідну країну. Вони - пішли добровольцями в українську армію, а тепер воюють із внутрішнім ворогом ", - написав генпрокурор.


"Рішення суду показало одужання України", - додав він.


Нагадаємо, що раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.


Пізніше Ландик додав, що  генпрокурор Юрій Луценко після інтервью ONLINE.UA і зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Єфремов подарував Ахметову "Краснодонвугілля" за підтримку перед Януковичем - екс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?