Вчаться тікати від влади: мережа вибухнула від шаленого відео з Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Вчаться тікати від влади: мережа вибухнула від шаленого відео з Росії

Вчаться тікати від влади: мережа вибухнула від шаленого відео з Росії
Джерело:  currenttime.tv

В мережі з'явилося відео з дитячого православного трудового табору у Росії, в якому дітей навчають тікати від представників влади, а у випадку, якщо втекти не вийшло - на будь-які запитання не відповідати, а молитися про себе.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Настоящее время".


На відео, знятому на території табору, видно, що дітей віком приблизно від чотирьох до 13 років навчають за сигналом швидко тікати.


"Дзвін - тривога, п'ять разів. Що робити в цей час? Усі до одного діти мають тікати до воріт. Далі проходите по футбольному полю, за будівлю, і вас відвозять", - інструктує дітей чоловік з сивою боробою.


Також в програмі інструктажу був і план дій на випадок "нападу".


"На нас напали. Черговий один. Йому завдання просте - молитися, стояти і не розвовляти", - заявив він.


Незабаром на територію табору прийшли співробітники поліції, які змогли на власному досвіді переконатися у дієвості такого плану.


Зазначимо, що це шалене відео за 12 годин набрало близько 70 тисяч переглядів.



Нагадаємо, раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA відомий блогер та фінансист Слава Рабінович на конкретному прикладі показав усю абсурдність правління президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?