Бойовиків лякають наступом України на Донбасі: названа дата
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовиків лякають наступом України на Донбасі: названа дата

Бойовиків лякають наступом України на Донбасі: названа дата

Ватажки бойовиків так званої ДНР заявили про плани української армії проведення наступальної операції на Донбасі, нібито запланованої на 8 серпня.
Про це заявив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Серед бойовиків «Горлівського гарнізону» поширюється інформація про плани проведення з 08.08.2016 широкомасштабної наступальної операції (нібито як мінімум на ділянці Донецьк-Горлівка)», - повідомив він.
За словами Тимчука, ватажки бойовиків зажадали від працівників Горлівської психлікарні перевезти своїх пацієнтів, оскільки мають намір використовувати будівлю установи в своїх цілях.
«У Горлівці представники «військкомату» бойовиків зібрали працівників місцевої психіатричної лікарні і оголосили, що до 08.08.2016 останні повинні звільнити лікарню від психічно хворих, оскільки вона буде використана для прийому поранених», - зазначив депутат.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у бойовиків ДНР почалася істерія через українську армію і чутки про її можливий наступ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?