Савченко вибухнула різкою критикою на адресу Порошенка і оголосила голодування
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко вибухнула різкою критикою на адресу Порошенка і оголосила голодування

Савченко вибухнула різкою критикою на адресу Порошенка і оголосила голодування
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко

оголосила голодування на знак протесту проти бездіяльності влади у звільненні полонених бійців АТО.


Про це вона заявила під час своєї прес-конференції, повідомляє ONLINE.UA.


"Одним з механізмів мого звільнення був протест голодом на бездіяльність української влади. З сьогоднішнього дня я знову оголошую голодування на бездіяльність тих, хто перебуває при владі у всьому світі, зі звільнення українців з полону. Голодування триматиму до дня позитивного результату", - заявила нардеп.


Савченко також розкритикувала президента України Петра Порошенка за те, що він нібито "проторгував Кремлю Конституцію України". Крім того, нардеп звинувачує українську владу в тому, що вона не виявляє ініціативу в обміні полоненими.


"Піаритися було легко тільки на мені, поки я сиділа, я була хорошим матеріалом, тому що я була незламним матеріалом. Тепер же мене легко критикувати, тому що я роблю і кажу непопулярні речі заради результату. Мені плювати на всіх чорноротів. Я пропонувала президенту реальні дії. Потрібно починати віддавати людей першими. На ваших дітей їм плювати. Виходьте на Банкову і вимагайте своїх прав. Не давайте забути про своїх дітей. І ви, матері на окупованих територіях, виходьте до бандитів і вимагайте віддати своїх дітей. Тепер я буду боротися, як боролася за своє визволення. З сьогоднішнього дня я знову оголошую голодування", - заявила Савченко.


Відзначимо, під час ув'язнення в російському СІЗО Савченко оголошувала голодування кілька разів. Останнє голодування її просив припинити президент України Петро Порошенко.


Раніше народний депутат України Надія Савченко сказала, що

вся прихована і тіньова торгівля, яка ведеться з окупованими територіями Донбасу, повинна бути легалізована

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?