Савченко заговорила про нову революцію
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко заговорила про нову революцію

Савченко заговорила про нову революцію
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Надія Савченко

 заявила, що український народ готовий до чергової революції.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на онлайн-трансляцію прес-конференції Савченко.


"Громадська думка нашого народу на досить високому рівні. Я вважаю, що ми вже дозріли для чітких і рішучих дій, тому шлях революції нам теж підходить. Діємо! Наша Україна в наших руках!" - сказала нардеп.


За її словами, українська влада відчуває наближення народних хвилювань, тому заговорила про воєнний стан на Донбасі.


"Так, у нас війна, а не АТО. І не громадянська, а з Росією, спровокована нашим ворогом - Росією. Але така війна у нас вже триває 2 роки, вона не почалася зараз, а почалася в 2014-му із захоплення Криму Росією. Чому 2 роки українська влада говорила, що у нас АТО, а тепер хоче ввести воєнний стан? Тому що під час АТО не обов'язково розривати власні бізнес-відносини з Росією, а ось після війни з ворогом треба. Чому зараз вони хочуть узгодити і називати війну війною? Тому що невдоволення народу українською владою зростає і можливі перевибори або черговий Майдан. Це владу налякало так, що вона цинічно вирішила скористатися механізмом маніпуляцій, тиснути на болісне для українців", - підкреслила депутат.


Нагадаємо, що

Савченко також заявила про початок нового голодування

як форми протесту проти бездіяльності української влади в обміні полоненими на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?