Російський співак-путініст насмішив мережу своїм танцем: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російський співак-путініст насмішив мережу своїм танцем: опубліковано відео

Російський співак-путініст насмішив мережу своїм танцем: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над російським співаком Олегом Газмановим, який вирішив скласти конкуренцію італійському мільйонерові Джанлуку Ваккі, який став зіркою в Instagram завдяки своїм запальним танцям.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
65-річний російський артист вирішив, що він анітрохи не поступається 49-річному танцюючому мільйонерові і зняв відео-відповідь.
"Італієць - молодець, стильний і показує приклад роботи над собою. Незрозуміло, чому пишуть, що він підірвав Інтернет. Я, коли був, як він, 49-річним хлопчаком, і не таке витворяв. Втім, і зараз, в свої 65, почуваюсь відмінно. Правда, про мене не пишуть, що я щось там підірвав в Мережі. У нас достатньо чоловіків, про яких можна писати і показувати", - висловився співак.


Слід зазначити, що Газманов значно поступається в танцювальних Ваккі, який прославився в мережі.
Такий "танцювальний поєдинок" викликав хвилю сміху у користувачів мережі.
"Клоуну Газманову до італьяшки "як до неба рачки", "побігало туди-сюди і вже "дав відповідь". Вилучив би відео, не смішив би народ", "Краще б відповідь Вандаму зняв", "Треба якось пропіаритися, а то вже забувати почали", "Клоун тупий Газманов", "Рассея тільки пародіювати може, а свого нічого не створила. Одні стьоб і копіювання", "А що, хтось просив його комусь відповідати? Щоб ти послизнувся", - сміються інтернет-користувачі.
Нагадаємо, Олег Газманов підтримує позицію президента РФ Володимира Путіна щодо подій в Україні і Криму. Також він виступає проти санкцій, впроваджених щодо Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA, в соцмережі посміялися над російським поп-співаком Олегом Газмановим, який розкритикував легендарну британську рок-групу The Beatles.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?