Як не можна вибирати спідню білизну: вісім головних жіночих помилок
Категорія
Мода
Дата публікації

Як не можна вибирати спідню білизну: вісім головних жіночих помилок

Як не можна вибирати спідню білизну: вісім головних жіночих помилок
Джерело:  Huffington Post

Дизайнери спідньої білизни назвали типові помилки, які роблять майже всі жінки з нижньою білизною.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Huffingtonpos


1. Вибирати занадто маленький розмір


Жінки часто купують білизну на розмір менше, ніж потрібно. Не потрібно собі лестити, тому що ви потрапите в набагато гіршу пастку: білизна врізається в тіло і робить з вашої нормальної фігури - фігуру з валиками на боках.


Тоді як правильно підібраний розмір буде виглядати на вас органічно, незалежно від того, наскільки ви худі або повненькі.


2. Не той фасон


Якщо ви вбираєте плаття зі щільної тканини, не треба підбирати стрінги з вузьким поясом, який проступає крізь тканину. У цьому випадку були б доречнішими труси-шорти з невираженим поясом. Завжди дивіться, як поєднується ваше плаття з вашою білизною. Не соромтеся експериментувати.


Чи знаєте ви, що під джинси найзручніше надягати бавовняні панталончики? Стегна не труться об щільні шви, і ви насолоджуєтеся свободою руху. Зрозуміло, самі панталони повинні бути без швів між стегон.


3. Шви


Білизна з плоскими швами або безшовна часто значно дорожча, ніж звичайна. Але вона незрівнянно краще виглядає під одягом.


4. Сітка


Вам може здатися, що в спеку краще носити сітчасту білизну, так як вона «дихає». Це омана. Всі сітчасті матеріали синтетичні, і ви будете пітніти в них ще сильніше.


Зверніть увагу на натуральні волокна, особливо чисту бавовну або бамбук. Тканини з цих матеріалів ефективно відводять вологу від тіла.


5. Біла білизна з білим одягом


Біла білизна контрастує з кольором вашої шкіри. Тому вам потрібно під світле плаття обирати білизну тілесних відтінків або світло-сіру.


6. Світла білизна з темним одягом


Світла білизна під темним одягом має неприємну властивість просвічувати, коли вас фотографують зі спалахом, або просто під яскравим штучним освітленням. Запам'ятати просто: до світлого одягу світлу білизну, до темного - темну.


7. Прати білизну в машинці


Це призводить до того, що білизна втрачає свою еластичність. Періть руками, або, якщо вам цього робити не хочеться - тільки на холодному циклі прання і тільки в білизняному мішку.


8. Дешева білизна


Краще купити зручні і красиві труси хорошого виробника і насолоджуватися ними довго, ніж купити п'ять дешевих ганчірок на ринку і викинути після прання.


Раніше ONLINE.UA писав про  одяг, який псує фігуру.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?