Руслана показала незвичайне місце для співу: з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Руслана показала незвичайне місце для співу: з'явилися фото

Руслана показала незвичайне місце для співу: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка та переможниця Євробачення-2004 Руслана, яка нещодавно вирушила в Карпати для запису нового альбому, розповіла про музичні експерименти в горах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
Артистка затягла на гору заввишки 1500 метрів власну студію звукозапису. Мікрофон і іншу апаратуру Руслана встановила прямо в скелях.
Відповідні фото вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі.
"Я зараз перебуваю в Карпатах і влаштовую тут досить складні музичні квести. Експериментую на собі в горах з карпатськими автентичними техніками співу і пластики. Продовжую досліджувати карпатські феномени - метамузику", - поділилася зірка.
"Сьогодні я поставила свої студійні лампові мікрофони. Зокрема, на гору з собою я підняла 6 камер і 4 мікрофони. Всю цю студію ми підняли на гору втрьох. Я знайшла в скелях краще акустичне місце. Сама закоматувала всю студію і почала запис. Краще найбільше мені співалося після того, як у мене над головою (вже традиційно) тричі пролунав грім - мої хвилясті мелодії стали різко ламаними", - розповіла Руслана.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Руслана поділилася своєю версією загибелі журналіста і її друга Павла Шеремета, авто якого вибухнуло 20 липня. Співачка вважає, що Павло поплатився життям за свою незалежність.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?