Надя все: Савченко підірвала соцмережі скандальними заявами
Категорія
Політика
Дата публікації

Надя все: Савченко підірвала соцмережі скандальними заявами

Надя все: Савченко підірвала соцмережі скандальними заявами
Джерело:  online.ua

Соціальні мережі вибухнули реакцією на заяви народного депутата Надії Савченко, зроблені нею на прес-конференції, про необхідність тиску на президента Петра Порошенка в справі звільнення українців з полону бойовиків, пропозицій влаштувати революцію і інших резонансних слів.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Відомий український блогер Ярослав Матюшин в своєму Facebook зробив лаконічний саркастичний коментар: "Нам випустили голуба миру і тепер він сере на наші могили".
Інший відомий блогер, Катерина Золотарьова висловила свою думку про виступ Савченко в Facebook: «Тільки я вчора з подругою обговорила рейтинги і інтерес публіки до Савченко, що стрімко летять вниз, як сьогодні вона оголошує голодування. Ну хоч сякий-такий інфопривід, адже на безриб'ї і рак риба, згодна) Що, перед політсмертю не надихаєшся, так, Надюшко? До речі, сам привід обраний знову-таки вкрай невдало. Мовляв, протест проти гальмування справ по політв'язнях».
«Ну, зайка, по-перше, за це літо вийшла і ти, і Афанасьєв з Солошенком, і тривають переговори по Сенцову і Кольченку. А по-друге, ти-то хоч одного зі звільнених зустрічала? Ну хоч після їх бачила? Розмовляла? На ДР Сенцова на Майдан приїжджала? Як депутат і колишній політв'язень? Переживательна ти наша)) Тож дивись чергові плюс десять на своєму голодуванні не набери, актриса секти білої речовини», - додала Золотарьова.
Політичний експерт Євген Магда в своєму Facebook зробив лаконічний висновок: "Надія агонізує. Політично".
У свою чергу, блогер Антон Комаров в своєму Facebook опублікував два пости, присвячені виступу Савченко.
Один з них він назвав «Надя фсе» і додав кілька цитат з виступу депутата. "Потрібно почати віддавати людей першими, але в полоні не сидять діти Порошенка, а на ваших дітей йому плювати", і "Порошенко посилав на смерть ваших дітей, а не своїх".


Крім того, Комаров із сарказмом додав ще один коментар - «думки великих українських політиків: "кобилі в тріщину".


Відомий блогер Вадим Фульмахт висловився так: "Я до сих пір намагався не брати участь у цькуванні Савченко - не люблю бути частиною масовки і говорити банальності. Але всьому є міра. Тепер, виявляється, Савченко голодувала в полоні в зв'язку з бездіяльністю української (!!!) влади".
"Той рідкісний випадок, коли "вата" зі своїми хіханьками над голодуванням і "голодуванням" Савченко, схоже, мала рацію. Савченко примудрилася дискредитувати саме поняття голодування, перетворивши це на шоу Лоханкіна: "Рівно о шістнадцятій годині сорок хвилин Васисуалій Лоханкін оголосив голодування" . Знаєте, що мене в історії з Савченко дратує найбільше? Зараз Савченко своїм маренням іспохабить деякі адекватні критичні ідеї. І на всякого, хто висловиться з цих же питань, нехай і розсудливо, все одно повісять ярлик "савченкізма", - додав він у своєму Facebook.
У свою чергу сестра Надії Савченко, Віра, в Facebook опублікувала таку заяву: «Надія боротиметься за незвільнених політв'язнів в РФ так, як боролася за себе. Голодом. До позитивного результату...".



«А чи готові боротися за СВОЇХ ви? Вони?» - риторично додала вона, виклавши фотографії журналістів із прес-конференції сестри і фото її самої під час читання заяви.



Журналіст

Сергій Костеж

, в свою чергу, висловив в Facebook припущення про радість, що панує в Адміністрації Порошенка: «На Банковій тим часом в пориві святкової ейфорії відкорковують шампанське, та так, що від пробок летить зі стелі штукатурка. Так критиків і опонентів президента ще ніхто не підставляв».


І нарешті, журналіст

Мирослав Олешко

відреагував на заяви Савченко великим гнівним постом в Facebook: "Швабра Медведчука Савченко закликала Україну віддавати російських військовополонених першими. Що щодо дітей Петра Олексійовича. Його діти - це діти, вони неповнолітні! А його старший син такий же депутат як і ти, Надя, і депутат досить хороший: ходить на засідання, голосує за всі важливі закони, на відміну від тебе".


"Згадувати чиїхось дітей заради більшого психологічного ефекту для глядачів - це низько, тварюка ти брехлива.


Президент посилав дітей на смерть??? Так як ти можеш таке говорити про Головнокомандувача країною, на яку напала Росія??? Так ти ж сама пішла добровольцем! Попалася в полон, через тебе при спробі тебе звільнити загинули наші солдати. Що, думаєте просто так Савченко не зустрічається з бійцями "Айдара" і навіть не прийшла на суд над лідером "Айдара"?" - підкреслив блогер у своєму Facebook.


На його думку, Савченко, "яку три рази виганяли з авіаційного університету", взагалі не сміє критикувати президента і рішення Міноборони".


"Як взагалі можна критикувати головнокомандувача і міністра оборони під час ВІЙНИ? Ти що, думаєш, що розумніше за цих людей, і купи стратегів, які з ними працюють? Як ти можеш порівняти нашого президента з бойовиками ЛДНР і назвати Порошенка злочинцем, як і їх ? Іди на поліграф, покажи, яка ти чесна, розкажи, скільки часу ти провела в розмовах з Медведчуком і його людьми, яких ти називаєш друзями - Рубан, Шилова тощо", - написав він.


Олешко впевнений, що Савченко - "не герой України! Ти завербований зрадник!".


"Націоналістам нагадаю, що сьогодні вона вас назвала "крикунами" і закликала вибачатися перед поляками за УПА і скасувати закон, згідно з яким ваті буде дозволено ставити під сумнів героїв УПА. Слухайте повне інтерв'ю. Оскільки я вважаю УПА героями, то для мене її слова образливі. pps мене і всіх хто її критикує вона назвала "чорноротими медіаботами, на думку яких мені плювати". Народному депутату плювати на думку українців, круто", - резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Надія Савченко різко розкритикувала Петра Порошенка і заявила про початок нового голодування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?