Порошенко розповів про перемоги у війні з Росією: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко розповів про перемоги у війні з Росією: з'явилося відео

Порошенко розповів про перемоги у війні з Росією: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко

під час прес-брифінгу в Житомирі розповів, що наші західні партнери переймають досвід українських військовослужбовців і їхніх перемог в гібридній війні з Росією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "

112 каналу

" в YouTube.


"В рамках програми співпраці з Великобританією, США, з нашими польськими, литовськими, канадськими партнерами готують українських військових і самі вчаться. Тут перебуває рота британських інструкторів, які мають чіткі завдання, курс, передають свій досвід і вчаться нашому досвіду гібридної війни і перемог, які отримали наші десантники. Спасибі нашим партнерам за співпрацю", - сказав Порошенко.


Також він розповів про втрати серед десантників за час війни.


"415 крилатих піхотинців не повернулися з бойових завдань, загинувши в запеклих боях із російським агресором", - повідомив президент.



Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко, вітаючи українських десантників з їх професійним святом, заявив, що, на відміну від російських, вони захищають Батьківщину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?