У Росії з'явилася нова проблема з анексованим Кримом
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії з'явилася нова проблема з анексованим Кримом

У Росії з'явилася нова проблема з анексованим Кримом
Джерело:  Forbes

У Росії виникли нові проблеми з будівництвом моста в окупований Крим: при оголошенні конкурсу на будівництво залізничних підходів вартістю в 18 млрд рублів (близько 6 млрд грн) чиновники «забули» визначити замовника.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Forbes.ru.
«Будівництво залізничних підходів до Керченського мосту з боку Криму до сих пір не почалося, тому що у федеральній цільовій програмі розвитку Криму і Севастополя до 2020 року не вказано держзамовника на цей вид робіт», - з'ясували журналісти.
Будівництво залізничних підходів для окупантів важливо тим, що, за їхніми планами, вони повинні з'єднати залізничну частину мосту з мережею залізниць Криму, і тоді на окупований півострів можна буде дістатися і доставити вантажі поїздом.
Поки що це можна зробити лише морем і літаком, або ж через територію України.
Раніше передбачалося, що за будівництво підходів до мосту з боку Криму відповідатиме окупаційна «влада» Криму.
Тим часом, в липні 2016 року прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв переніс початок руху залізничною частиною моста на окупований півострів на грудень 2019 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше один з кандидатів на пост президента США, одіозний мільярдер Дональд Трамп припустив можливість початку Третьої світової війни в разі, якщо Америка вирішить силою повернути Крим до складу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?