Жахлива ДТП з поліцейськими в Києві: з'явилися відео та нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Жахлива ДТП з поліцейськими в Києві: з'явилися відео та нові подробиці

Жахлива ДТП з поліцейськими в Києві: з'явилися відео та нові подробиці
Джерело:  online.ua

Винуватцем ДТП за участю патрульних поліцейських в Києві став житель російського міста Хабаровськ, якого раніше позбавили водійських прав за неодноразове порушення правил дорожнього руху, повідомив український журналіст Юрій Бутусов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
Нагадаємо, що в результаті зіткнення двоє патрульних копів отримали важкі поранення, дівчину-поліцейську оперують лікарі.
"Наїзд скоїв Маринін Ілля Володимирович, народився 7 листопада 1982 року, місто Хабаровськ. Ілля дуже любить бухати за кермом. Водійського посвідчення у нього немає, тому що його позбавляли раніше прав через водіння машини в алкогольному сп'янінні, це вже не перше його порушення. Їздить по тимчасовому талону. І знову п'яний. Тестер показує високу ступінь сп'яніння - 2,41 проміле. При допустимій нормі 0,2. Упевнений, що все зійде з рук. На місце ДТП прибули його родичі, намагаються виправдати, не хотіли везти на огляд. Нічого, доставлять", - написав Бутусов.
Журналіст також зазначив, що винуватець ДТП не повинен відбутися штрафом або домашнім арештом.
"Вирішив, що треба таких особин робити відомими. Щоб нормальні люди трималися від них подалі. Таврувати треба - "обережно, злочинець!" Щоб ніякий суддя не подумав пом'якшити міру покарання. Щоб він вже ніколи не отримав водійські права. Щоб для всіх була наука", - додав Бутусов і оприлюднив фото злочинця.


Раніше в Харкові сталася страшна ДТП: потерпілому відірвало ногу, а тіло авто протягнуло ще 40 метрів.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?