Український гурт порадував прем'єрою драйвового кліпу: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український гурт порадував прем'єрою драйвового кліпу: з'явилося відео

Український гурт порадував прем'єрою драйвового кліпу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 2 серпня, відбулася прем'єра нового кліпу української рок-групи The Hardkiss на потужну драйвову композицію Perfection.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал групи.
Музиканти називають композицію неформатним для себе треком, маючи на увазі, що в музичному сенсі він куди жорсткіше і навіть агресивніше, ніж їхні попередні композиції.
"Експериментальних і неформатних треків в арсеналі The Hardkiss стає все більше, - розповідає креативний продюсер і гітарист групи Вал Бебко. - Більше стає і концертів на великих фестивальних майданчиках, де потрібно качати, не розслабляючись. Саме тому ми експериментуємо, рухаємося в бік більш жорсткого концертного звучання".
Солістка колективу Юлія Саніна, яка займе крісло судді в сьомому сезоні шоу "Х-Фактор", розповідає, що для неї Perfection - історія про свободу вираження поглядів.
"Ми довго думали над історією, змістом цього відео. Вирішили, що воно не повинно поступатися концертному драйву The Hardkiss. У звичайному житті забобони і страх виділитися заважають індивідуальності. На наших концертах люди не бояться поводитися відкрито, виглядати так, як їм хочеться. Разом зі своїми глядачами на концертах ми знаходимо свободу", - сказала вона.
Відзначимо, Юлія, яка любить експериментувати і на концертах зазвичай перевтілюється в найнесподіваніші образи, в кліпі приміряла синю блискучу помаду.


До слова, 22 жовтня великим сольним концертом в Stereo Plaza The Hardkiss відзначать своє п'ятиріччя. А вже в листопаді група відправиться в Perfection Tour Україною.
Як повідомляв ONLINE.UA, Юлія Саніна, яка посіла друге місце у фіналі національного відбору на Євробачення-2016, поділилася планами на пісенний конкурс в майбутньому році; артистка розповіла, що її колектив уже приступив до запису пісні для нацвідбору.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?