Українцям пояснили, чому ЗСУ ніколи не підуть на Київ
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям пояснили, чому ЗСУ ніколи не підуть на Київ

Українцям пояснили, чому ЗСУ ніколи не підуть на Київ
Джерело:  online.ua

Тези про те, що влада якось доведе українців до того, що бійці ЗСУ розвернуться і підуть на Київ, є всього-лише відображенням кремлівської інформаційної війни, і українські військові ніколи не підуть з передової на своїх співвітчизників.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий український блогер та волонтер Ярослав Матюшин.
"Адже це ж Кремлю вигідно - укласти нинішній режим, щоб у нас запанувала тотальна анархія, тоді взагалі можна робити з Україною, що захочеш, не побоюючись ніяких санкцій. Тому ось ці всі вкидання, що ось зараз повернуть дула і підуть на Київ - це не більше, ніж вкидання. Це, знову ж таки, бажане за дійсне", - розповів блогер.
"Є певний відсоток серед військовослужбовців, Один з них - капітан штурмової роти десантників, я його дуже добре знаю, дуже поважаю, взагалі, платиновий генофонд нації, я вважаю - він дуже не любить Порошенка. Але це кадровий офіцер, вишколений, з відмінною військовою освітою. І він прекрасно розуміє, що потрібно виконувати накази Головнокомандуючого і Генерального штабу. І як би він невтішно не відгукувався про Порошенка, він ніколи не віддасть своєму підрозділу наказу йти на Київ, поки вони стоять на передовій, і перед ними орди противника. Більш того, я впевнений, що він, його позивний Вольф, він просто-напросто дочекається наступних конституційних виборів президента і висловить своє ставлення до Порошенка через бюлетень, не більше того", - зазначив він.
"Так, в армії є певна кількість людей, які не люблять чинну владу. Але, тим не менше, я знаю особисто людей в армії, на хороших погонах, бойових офіцерів, які підтримують нинішню владу. Армія - це ж віддзеркалення суспільства, вона така ж неоднорідна. У будь-якому випадку, нас об'єднують патріотизм і бажання захистити свою Батьківщину", - резюмував Ярослав Матюшин.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Є єдина прийнятна умова миру на Донбасі — блогер Ярослав Матюшин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?