В Україні обурюються через м'який вирок суду сепаратистові
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні обурюються через м'який вирок суду сепаратистові

В Україні обурюються через м'який вирок суду сепаратистові
Джерело:  online.ua

Харківському блогеру Андрію Бородавці, якого затримали за звинуваченням у сепаратизмі і посяганні на територіальну цілісність України, дали умовний термін, що викликало обурення серед користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook екс-губернатора Луганської області Георгія Туки.
Як заявили в прес-службі прокуратури Харківської області, Дзержинський районний суд Харкова визнав Бородавку винним і засудив до трьох років умовного позбавлення волі з випробувальним терміном на два роки.
"Дзержинський районний суд Харкова визнав винним 53-річного харків'янина у скоєнні умисних дій з метою зміни меж території або державного кордону України в порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічних закликах і поширенні матеріалів із закликами до вчинення таких дій, - йдеться в повідомленні. - Суд призначив чоловікові покарання у вигляді позбавлення волі на 3 роки з випробувальним терміном на 2 роки. Зараз вирок суду не набрав чинності, оскільки триває час на його апеляційне оскарження".
Георгій Тука порахував таке покарання недостатнім і написав: "Ну, не знаю... Чи не занадто м'який вирок".
Павло Балабанов: "Це не вирок, а якесь знущання. У цей час наших солдатів і добровольців садять на реальні терміни..."
Наталія Рябова: "Значить, влада з ними заодно. Як ще можна це пояснити?".
Михайло Кос: "Ага, треба ще героя України на додачу від пороха".
Нагадаємо, в 2014 році Бородавка активно підтримував і висвітлював "Антимайдан" і проросійські акції в Харкові, пізніше переховувався від слідства в Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Бородавка назвав імена кураторів бойовиків ДНР і ЛНР з Росії, а також розповів про те, що протестні акції в Харкові і на південному сході України планувалися і фінансувалися Кремлем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?