ДТП з п'яним депутатом: стало відомо про сумний результат
Категорія
Події
Дата публікації

ДТП з п'яним депутатом: стало відомо про сумний результат

ДТП з п'яним депутатом: стало відомо про сумний результат
Джерело:  ТСН

У лікарні в Києві помер Олексій Новіков, який постраждав внаслідок жахливої ​​ДТП, винуватцем якої є депутат Макарівської районної ради Київської області Матвій Євсеєнко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
"Вчора суд відпустив під домашній арешт мажора, а сьогодні чоловік помер. І жінка у вкрай важкому стані. Ми боремося, але надій дуже і дуже небагато", - заявив керівник київської міської лікарні №17 Микола Дьомін.
Дружина загиблого Лариса Новікова, яка також отримала серйозні травми в ДТП, перебуває в комі.
Нагадаємо, ДТП за участю 27-річного депутата Макарівської райради Матвія Євсеєнка сталася в ніч на 29 липня на Окружній дорозі в Києві. Експертиза виявила 1,85 проміле алкоголю в крові депутата. 30 липня Євсеєнко був затриманий в Києві правоохоронними органами.
Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з рішенням суду, прийнятим 1 серпня, Євсеєнко повинен до 30 вересня перебувати під цілодобовим домашнім арештом з носінням електронного браслета, здати паспорти і з'являтися до правоохоронців за першим викликом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?