Збитий в Сирії вертоліт: Росію впіймали на непривабливому вчинку
Категорія
Світ
Дата публікації

Збитий в Сирії вертоліт: Росію впіймали на непривабливому вчинку

Збитий в Сирії вертоліт: Росію впіймали на непривабливому вчинку
Джерело:  online.ua

Неподалік від місця, де з землі був збитий російський гелікоптер Мі-8 в Сирії, відбувався скид ємностей з отруйним газом, через що постраждали 33 людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані сирійської рятувальної служби.
Рятувальники зазначають, що поблизу від місця падіння збитого вертольота були скинуті дві ємності середньої величини з отруйним газом, в результаті чого постраждали щонайменше 33 людини, в основному, - жінки і діти. Очевидці стверджують, що ємності імовірно містили хлор і були скинуті з борту Мі-8.
У Кремлі відмовилися коментувати відомості про завдання авіаударів в районі падіння Мі-8. Зокрема, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що "на подібні вкидання дуже складно реагувати" через відсутність достовірних джерел інформації.
Нагадаємо, російський вертоліт був збитий напередодні при поверненні на авіабазу Хмеймім. За попередніми даними, внаслідок загинули п'ять військовослужбовців Збройних сил РФ, які перебували на борту.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі не повірили словам Дмитра Пєскова про те, що вертоліт Мі-8 був в Сирії з гуманітарною місією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?