У США знайшли несподівану заміну ватажкові ДНР
Категорія
Політика
Дата публікації

У США знайшли несподівану заміну ватажкові ДНР

У США знайшли несподівану заміну ватажкові ДНР
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін міг би запросити кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, який робив скандальні заяви про Крим, стати ватажком бойовиків на окупованому Донбасі.
Таку ідею запропонував американський журналіст Метью Далтон, який працює в The Wall Street Journal, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Twitter.
"Україна імпортувала Саакашвілі, щоб керував Одесою, тому, можливо, Путін імпортує Трампа, щоб керував "Донецькою народною республікою". Він вже має стиль ватажка бойовиків", - написав Далтон.
Нагадаємо, раніше кандидат в президенти США від республіканців говорив, що в разі перемоги на виборах готовий розглянути питання про визнання анексованого Криму російським.
Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп спробував виправдатися за свої слова про Крим і Росію і заявив, що їх вирвали з контексту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?