Висоцька і Кончаловський продають будинок з іграшками дочки: опубліковані фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Висоцька і Кончаловський продають будинок з іграшками дочки: опубліковані фото

Висоцька і Кончаловський продають будинок з іграшками дочки: опубліковані фото
Джерело:  starhit.ru

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський продають свій будинок в Англії, залишаючи там іграшки дітей, тренажери і ще багато речей.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на  Starhit.


«Колишні мешканці не стали забирати навіть деякі іграшки і рамки з двох дитячих кімнат, щоб потенційні покупці оцінили затишок. У тренажерному залі також залишили снаряди: фітболи, обручі. Загалом, все готово - хоч завтра заїжджай », - цитує видання менеджера Анну, що працює в ріелторському агентстві Knightfrank.


За словами Анни, режисер і актриса виставили особняк з цегли площею 426 кв. м на продаж за «символічну» вартість - 4,5 млн фунтів. У будинку сім спалень, три вітальні, п'ять ванних кімнат.


ЗМІ вже розглядають версію, що особняк продається заради грошей на лікування доньки Маші.


Нагадаємо, в 2013 році машина, за кермом якої сидів Андрій Кончаловський, потрапила в ДТП у Франції. 16-річна дочка пари не була пристебнута ременем безпеки і отримала серйозні травми.


Щоб врятувати життя дівчинці,  лікарям довелося ввести її в медичну кому, в якій вона перебуває останні два роки. Медики продовжують боротися за те, щоб повернути Маші здоров'я.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?