В Києві сталася жахлива ДТП, є загиблий і постраждалі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Києві сталася жахлива ДТП, є загиблий і постраждалі: з'явилися фото

В Києві сталася жахлива ДТП, є загиблий і постраждалі: з'явилися фото
Джерело:  ДТП.kiev.ua

2 серпня  в Києві  на Гостомельському шосе сталася жахлива ДТП, в результаті якої загинула одна людина, ще двоє поранені.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dtp.kiev.ua.


Відзначається, що водій Skoda рухався по шосе в бік Ірпеня, в той час як в сторону Києва рухалася колона автомобілів. Водій Daewoo, не переконавшись у безпеці, виїхав на зустрічну смугу прямо перед Skoda, водій якої встиг трохи виїхати лівіше, до узбіччя, щоб ухилитися від удару. Daewoo врізався в заднє ліве колесо Skoda, після чого автомобіль відлетів на Hyundai Tucson.


В результаті удару частини Daewoo розлетілися в радіусі декількох десятків метрів, а водій загинув на місці. В автомобілі Hyundai Tucson постраждала жінка-водій. Її і її дитину забрала швидка на перевірку.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Київській області в селищі Скибин  в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули три людини, ще двоє отримали травми.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?