У День ВДВ в мережі згадали про українського героя війни на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У День ВДВ в мережі згадали про українського героя війни на Донбасі

У День ВДВ в мережі згадали про українського героя війни на Донбасі
Джерело:  online.ua

У  День Повітряно-десантних військ  в мережі згадали про Народного героя України Владислава Блінова з позивним "Білка", який загинув 5 квітня 2015 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Катерини Золотарьової.


"Старший сержант 92 окремої механізованої бригади. Службу ніс на опорному пункті Фасад біля міста Щастя. Народився 30 березня 1979 року в Харкові, срочку служив в Болграді в аеромобільних військах (так раніше називали ВДВ). На війну потрапив за повісткою, попередньо попросивши її в своєму військкоматі. Коли у вересні загинув ротний, Влад взяв на себе його обов'язки, тому що офіцери на передок не поспішали. Потім став заступником командира взводу. загинув 5 квітня 2015р, на вербну неділю. В автомобіль, за кермом якого їхав Влад, бойовики вистрілили з ПТУР, потрапили в мінний шлагбаум, міни здетонували. Машина злетіла в повітря, разом з Владом тоді загинуло ще четверо хлопців. У червні 15 року указом Президента посмертно нагороджений орденом "За мужність" 3 ступеня, а в липні 15 року нагороджений знаком відмінності "Народний Герой України". Прекрасний батько і люблячий чоловік, вірний друг і справжній чоловік, який віддав своє життя за Україну. У Влада залишився 12-річний син Денис і дружина Катерина Новікова", - написала блогер.


"Зі святом, хлопці. Дай вам всім бог залишатися живими. Ніхто крім вас", - резюмувала Золотарьова.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Генеральний штаб Збройних сил України також привітав десантників.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?