Савченко вирішила пояснити своє нове голодування: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко вирішила пояснити своє нове голодування: опубліковано відео

Савченко вирішила пояснити своє нове голодування: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українська льотчиця і нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко  пояснила своє рішення знову голодувати тим, що голодування дає свої результати.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір NewsOne.


"Відносно голодування, - це не є такою катастрофою. Я вже проходила цей шлях два рази, ще плюс сухе голодування, - три рази я проходила. Я знаю, на що я йду. Я знаю, що це не легко. Відносно того ефективно воно чи ні. Давайте так, я роблю все, що я можу. Я починала не голодуванням, я починала робити, я говорила на цих платформах. Основна політична зброя, - слово, і я говорила. Але, на жаль, вона не працює так швидко, як хотілося б", - сказала Савченко.


"Чому голод? Коли я голодувала, інші люди так само голодували в мою підтримку. Деякі день голодували, деякі політики навіть більше. Зараз я можу голодувати за інших. Це дає свої результати. До мене зараз підключаються українські політичні в'язні, які поділяють мої ідеали. Якщо з часом до цього ще підключаться, наприклад, політичні в'язні в Росії, - це буде ефект", - продовжила вона.



Нагадаємо, Надія Савченко оголосила голодування в знак протесту проти бездіяльності влади у звільненні полонених бійців АТО.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі висміяли рішення Савченко знову голодувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?