Обама дав Трампу принизливу характеристику
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама дав Трампу принизливу характеристику

Обама дав Трампу принизливу характеристику
Джерело:  BBC

Чинний президент США Барак Обама вважає, що у  кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа  немає достатніх навичок для того, щоб бути главою США.


Про це він заявив, виступаючи перед журналістами в Білому Домі після переговорів з прем'єр-міністром Сінгапуру Лі Сянь Луном, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.


"У нього, схоже, немає базових знань з ключових питань щодо Європи, Близького Сходу і Азії. Це означає, що він не підготовлений для того, щоб виконувати таку роботу", - сказав Обама.


За словами Барака Обами, то, як Трамп висловився про сім'ю загиблого у віці 27 років в ході американської військової кампанії в 2004 році в Іраку капітана американської армії, мусульманина за віросповіданням, Хумаюна Хана свідчить про те, що він не розуміє найважливіших питань.


"Республіканцям треба запитати: якщо те, що говорить Трамп, неприйнятно, чому ми його як і раніше підтримуємо? І що це говорить про партію, що має такого прапороносця? - Додав Обама. - Настав час сказати: досить!"


Барак Обама визнав, що у нього були розбіжності з минулими президентами і кандидатами в президенти від Республіканської партії, але у нього ніколи не виникало сумнівів в їх здатності займати президентське крісло, чого він не може сказати про Дональда Трампа.


Відзначимо, батьки загиблого солдата, Хізр і Газала Хан виступили на Конвенції Демократичної партії в Філадельфії. В ході свого виступу Хізр Хан обрушився з критикою на Дональда Трампа за його пропозицію призупинити в'їзд мусульман на американську територію, а також створити базу тих, хто вже проживає на території США і сповідує іслам.


На наступний день після виступу батьків загиблого капітана Дональд Трамп дав обширне інтерв'ю каналу АВС, в якому, в тому числі, охарактеризував промову Хізр Хана як "вкрай емоційну", звернувши при цьому увагу на те, що мати солдата, Газала за весь час, проведений на сцені, не сказала ні слова. "Або може, їй не дозволено було говорити, ви мені скажіть", - додав Трамп.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Дональда Трампа запропонували призначити ватажком бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?