На знак протесту: стало відомо про скандальне звільнення в Кабміні
Категорія
Політика
Дата публікації

На знак протесту: стало відомо про скандальне звільнення в Кабміні

На знак протесту: стало відомо про скандальне звільнення в Кабміні
Джерело:  online.ua

Заступник міністра інформаційної політики Юрія Стеця Тетяна Попова заявила, що йде з уряду на знак протесту проти бездіяльності влади в атаках на свободу слова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Попової.
"Я залишаю уряд. Не згодна з атаками на журналістів і свободу слова з боку окремих політиків і політичних організацій. Не можу прийняти відсутність відповідної реакції на ці атаки", - написала вона.
"На знак протесту залишаю уряд і продовжу відстоювати як громадянин і волонтер, ідеї Майдану, свободу і демократію. Я продовжу боротися за все, за що воюють наші патріоти на фронті", - додала заступник міністра.
Нагадаємо, що Попова була одним з учасників  скандалу навколо "Громадського", яке оприлюднило репортаж російської журналістки Юлії Полухіно ї  із зони бойових дій і "засвітило" позиції сил АТО на Донбасі. Заступник міністра була в числі тих, кого обурили ці кадри.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?