Бійка під судом у Києві: з'явилися подробиці про постраждалих і нове відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бійка під судом у Києві: з'явилися подробиці про постраждалих і нове відео

Бійка під судом у Києві: з'явилися подробиці про постраждалих і нове відео
Джерело:  online.ua

В результаті нічних  бійок під Оболонським райсудом міста Києва, де слухалася справа бійців спецроти "Торнадо", постраждали 12 співробітників поліції і 15 військовослужбовців Національної гвардії, розповів глава ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"Сталося кілька сутичок з правоохоронцями як під час протистояння, та й коли вивозили близько 1:00 в СІЗО осіб, взятих під варту. У результаті цих зіткнень за допомогою звернулося від отруєння газом 15 військовослужбовців Національної гвардії і 12 працівників Нацполіціі. Газ був, палиці, кийки, каміння кидали протестувальники. Поліція і Нацгвардія газ не застосовували. З місця подій вилучено кілька порожніх балончиків від газу "Кобра", який не є штатним спецзасобом ні поліції, ні Нацгвардії", - сказав Крищенко.
Він також зазначив, що за фактом сутичок відкрито кримінальну справу.
Станом на ранок середи ситуація під судом спокійна, працівники комунальних служб наводять лад. Шини стоять біля будівлі суду, комунальники обходять їх стороною.
Засідання суду у справі бійців "Торнадо" продовжиться сьогодні о 11:30.


Нагадаємо, що 2 серпня також  відбулося засідання по фігуранту "газової справи", організованої нардепом Олександром Онищенком, Валерію Постному, якого завезли в зал суду на лікарняному ліжку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?