У США дали Україні гучну обіцянку щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

У США дали Україні гучну обіцянку щодо Донбасу

У США дали Україні гучну обіцянку щодо Донбасу

Президент США Барак Обама

 побіцяв українцям продовжити наполягати на виконанні Мінських угод і домагатися, аби Росія та бойовики склали зброю на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

За словами Обами, попри "жорсткі та важкі відносини" з Росією, США "й надалі будуть намагатися досягти врегулювання, аби ми, наприклад, імплементували Мінські угоди і домоглися того, аби Росія та ті сепаратисти склали зброю та припинили задирати Україну".

Також він додав, що у США є чимало протиріч із Росією щодо врегулювання в Україні.

"У нас є багато протирічь із Росією з низки питань. Але я думаю, ми могли б залишатися зосередженими на тих сферах, де в нас все ще є спільний інтерес, розуміючи, що в нас є глибокі протиріччя з таких питань, як Україна, але, можливо, потенційно в нас є інтерес зупинити насильство в Сирії", — підкреслив американський президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що може визнати окупований Крим російським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?