В Україні натякнули на спроби військового перевороту
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні натякнули на спроби військового перевороту

В Україні натякнули на спроби військового перевороту

Волонтер Роман Доник вважає, що в Україні розхитують ситуацію з довірою в українській армії і вже були спроби влаштувати військовий переворот.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера.
"Насправді спроби військового перевороту у нас були. Вони періодично виникають. Найчастіше вони відбуваються після того, як "вона" отримує чергові директиви. Але оскільки у нас війна гібридна, то і перевороти намагаються влаштувати знизу вгору. Розгойдавши низових. Як правило, це зводиться до того, що починаються масовані атаки на вище армійське керівництво країни. Ну типу "Полторак два ярди", "Вітя війна", генералипіда ** си, насвсєслівают. Дачі Муженка та готелі Полторака з цієї ж серії", - написав він.
За його словами, Тимошенко намагається розхитати ситуацію з довірою військових в армії за допомогою колишнього начальника Генштабу Володимира Замани.
Але для військових просто погано і просто несправедливо не котить. Військовим потрібен лідер. Військовим потрібен військовий лідер. Без військового лідера переворот не переворот. Навіть колегіальне управління смутою вже не те. А військове керівництво країни підібране не просто добре, а ідеально. По суті єдино можливі люди на своїх місцях. Без перебільшень. Але думки щось замутити в армії не відпускають Тимошенко. Точніше її запоребрикових друзів.
Після ряду атак починають об'їзд військ емісари. Найчастіше за цим був помічений Замана. Якщо хто забув - колишній НГШ, викритий в тому, що продавав генеральські посади. Кажуть, непоганий фахівець був, але дуже грошенята любить. До пропасниці. Замана людина Тимошенко. З помаранчевого майдану. І її джокер в рукаві, на випадок якщо вийде розхитати ситуацію з довірою військових. Після порушення кримінальних справ Заману бютівці приникали в РНБО. Там недоторканність. Ну і певні повноваження. Нібито бронепоїзд на запасній колії", - зазначив волонтер.
"Атаки маскують як внутрішньовидову боротьбу. Одна з гучних атак типу - Беня мочить Муженко, хоче зробити начальником генерального штабу Хомчака. Але це маскування. Хомчак краще за інших знає, що місце в пеклі комфортніше зараз, ніж посада НГШ воюючоъ з Росією країни. Періодично проскакують відгомони бесід Замани з офіцерами і з'ясування, хто як дихає до існуючої влади. Поки всі збори "незгодних" і "незадоволених" ніяких успіхів не принесли. Але вони були. Просто слідкуйте за руками, а не відволікайтеся на слова. Зараз ось у Тимошенко з'явилася свіжа кров. І знову пішли гойдалки по МО і ГШ", - розповів Доник.
Раніше повідомлялося, що на аеродромі заводу "Антонов" під Києвом Національна гвардія України провела перше загальновійськове тренування військового параду до Дня Незалежності України 24 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?