У відомої української співачки помер батько
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У відомої української співачки помер батько

У відомої української співачки помер батько
Джерело:  online.ua

Відома  співачка і народна артистка України Марія Бурмака  розповіла про горе в своїй родині - смерть батька.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
Страшною новиною артистка поділилася на своїй сторінці в соцмережі.
Марія розповіла, що батько протягом чотирьох років боровся з раком.
"Три години тому помер тато, Віктор Павлович Бурмака. Чотири з половиною роки він боровся з важкою онкологією. Боролися ми всi. Я дуже вдячна кожному, хто був поруч. Ваша моральна, фізична і фінансова підтримка була неоціненною. Я ніколи не залишу вас в біді. останні кілька місяців були нестерпні, останні кілька тижнів - це було пекло. Він стійко тримався і ось сьогодні о 20:15 його душа відлетіла у вічність. Ми були поруч", - поділилася співачка.


Бурмака додала, що сподівається, що батько зустрів маму, яку дуже любив.
"Я дуже вірю, що вже зараз він зустрів маму, яку дуже любив. Упокой, Господи, його душу. Дякую Боже за все", - написала вона.
Пiдписники співачки висловили свої співчуття.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA,  несподівано помер один з найяскравіших і неординарних учасників третього сезону кулінарного шоу "МастерШеф" Сергій Чибарь; хлопець помер від інсульту. 2 вересня Сергію мав виповнитися 31 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?