Суд над бійцями "Торнадо": з'явилося нове скандальне відео
Категорія
Події
Дата публікації

Суд над бійцями "Торнадо": з'явилося нове скандальне відео

Суд над бійцями "Торнадо": з'явилося нове скандальне відео
Джерело:  online.ua

У мережу потрапив відеозапис заключних хвилин засідання Оболонського райсуду Києва щодо бійців роти патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо", де обвинувачені погрожують суддям з використанням нецензурної лексики.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Олени Лунькової.
"Шматок відео закритого засідання по "Торнадо". Я розумію, що є постраждалі, яким не потрібна публічність і розповідати про пережите (наприклад, зґвалтування) на камери - не приємно і вже точно не хочеться. Але все ж, я б хотіла, щоб слухання були закриті частково. Щоб у журналістів таки була можливість показати справжнє обличчя псевдобійців. І взагалі! Якого біса вони загрожують суддям і військовим прокурорам? Про обливання їх сечею і зеленкою - взагалі слів підібрати не можу", - написала журналістка.


Нагадаємо, що в результаті нічних бійок під Оболонським райсудом міста Києва, де слухалася справа бійців спецроти "Торнадо", постраждали 12 співробітників поліції і 15 військовослужбовців Національної гвардії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?