На Донбасі знайшли пояснення активізації бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі знайшли пояснення активізації бойовиків

На Донбасі знайшли пояснення активізації бойовиків
Джерело:  online.ua

На Донбасі

загострилася ситуація на маріупольському напрямку, заявив прес-офіцер сектору "Маріуполь" Іван Чміль, зв'язавши ескалацію конфлікту з Мінськими переговорами, які заплановані на 3 серпня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

112 Україна

".


"Минула доба пройшла неспокійно. Загалом було зафіксовано 26 обстрілів, які вели російські окупаційні війська. Всі 26 - це обстріли зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями. Крім Красногорівки, найбільш важко було в Мар'їнці, там було зафіксовано 15 з 26 обстрілів. Наші позиції обстрілювали і вдень, і вночі. У Красногорівці, Мар'їнці, Талаківці позиції наших військ обстрілювали з 82-мм і 120-мм мінометів. 14 раз українські військові відкривали вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів і мінометів", - розповів Чміль.


"Я думаю, що це пов'язано з переговорами в Мінську", - додав він.


За його словами, в Мар'їнці вже другу ніч поспіль наші позиції обстрілює ворожий танк.


Удень ситуація стабілізувалася, зазначив прес-офіцер.


Нагадаємо, що на окупованому Донбасі бойовики ЛНР видали черговий фейк про

польських найманців, які нібито служать в лавах ЗСУ і змушують місцевих жителів на камеру говорити гидоту про президента Росії Володимира Путіна

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?