У хресної ходи на Київ знайшли зв'язок з ДНР-ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

У хресної ходи на Київ знайшли зв'язок з ДНР-ЛНР

У хресної ходи на Київ знайшли зв'язок з ДНР-ЛНР
Джерело:  5 канал

У хресній ході на Київ, організованій УПЦ Московського патріархату, брали участь провокатори з ДНР, ЛНР і Придністров'я, заявив радник глави СБУ Юрій Тандит.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю "5 каналу".
"Ми знали, що починаючи від супроводу з Тернопільської області і з Донецької області рухалися провокатори, які мали відношення, з одного боку, до ДНР-ЛНР, з іншого боку - до Придністров'я. Ми їх м'яко попереджали. Ми контролювали там ситуацію", - сказав радник глави СБУ.
Тандит також додав, що силовики попередили учасників ходи про готовність припинити будь-які спроби дестабілізувати ситуацію.
"Ми дали зрозуміти, що будемо жорстко присікати будь-які спроби використовувати хресну ходу в будь-яких провокаційних цілях. Скажу, що з боку наших добровольчих батальйонів і патріотичних рухів теж було розуміння, і ця ситуація була лише доказом того, що у людей дійсно велике серце", - зазначив він.
Нагадаємо, що бойовики так званої ЛНР назвали "великою перемогою" проведення хресної ходи Української православної церкви Московського патріархату, приуроченої до Дня Хрещення України-Русі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?