У Росії розповіли, як покемони можуть перемогти Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, як покемони можуть перемогти Путіна

У Росії розповіли, як покемони можуть перемогти Путіна
Джерело:  Ехо Москви

Відомий російський журналіст і критик Артемій Троїцький припустив, що гра Pokemon go, яка набирає популярність, може допомогти росіянам здолати президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Ехо Москви».
«Ось дивіться, зараз, скажімо, одне з найпопулярніших місць ловів покемонів в Москві - це Стара площа, метро «Китай-місто», колишня будівля ЦК КПРС, а нині - апарат президента Російської Федерації. І ось там зараз вже сотні людей ловлять покемонів», - нагадав він.
Також журналіст припустив, що, якщо ловців покемонів будуть тисячі, і гра «поведе їх прямо на апарат президента і вони, ось, втупившись у свої iPhone'и, змітаючи всякі огорожі, цих охоронців, ці автомобілі Audi і Mercedes, рвонуть за Пікачу (один з видів покемонів - Ред.) вгору по поверхах апарату президента, це ж буде чудово!».
«Покемони сильніше Путіна!» - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер президента РФ Дмитро Пєсков закликав не приходити на територію Кремля для ловів покемонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?