Затримання чиновниці Мінагрополітики: з'явилися подробиці і коментар міністра
Категорія
Політика
Дата публікації

Затримання чиновниці Мінагрополітики: з'явилися подробиці і коментар міністра

Затримання чиновниці Мінагрополітики: з'явилися подробиці і коментар міністра
Джерело:  online.ua

У Службі безпеки України розповіли подробиці затримання начальниці одного з відділів Міністерства аграрної політики та продовольства, яка отримала хабар в розмірі 150 тисяч доларів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Відзначається, що чиновниця вимагала від підприємця гроші за сприяння перемозі в тендері на придбання державного сільгосппідприємства. Майновий комплекс держактиву, який перебуває в процесі ліквідації за борги, розташований поблизу Харкова.
Співробітники спeцслужби спільно з Національним антикорупційним бюро і Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою "взяли" чиновницю в столиці на службовій стоянці міністерства під час отримання усієї суми хабара.
"Начальницю відділу затримано згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Найближчим часом їй буде оголошено про підозру у вчиненні злочину. Триває досудове слідство", - заявили в прес-службі.
У свою чергу, міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий на своїй сторінці в Facebook прокоментував затримання своєї співробітниці і висловив нульову толерантність до корупції.
"Вчора ще раз переконався, що оновлення команди неминуче! Я вже неодноразово говорив: усе порушники будуть мати справу з правоохоронцями - це моя принципова позиція. Спасибі НАБУ і СБУ за те, що дають людям з попередньої команди зрозуміти: я підтримую нульову толерантність до корупції. І буду всіляко сприяти, в тому числі і спільному, проведенню очистки в міністерстві. Реформи - це не відсторонено, це стосується кожного!" - написав Кутовий.
Раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко особисто передав повідомлення про підозру в шахрайстві судді Вищого госпсуду Віктору Швецю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?