Російські окупанти приготували Криму неприємний сюрприз
Категорія
Політика
Дата публікації

Російські окупанти приготували Криму неприємний сюрприз

Російські окупанти приготували Криму неприємний сюрприз
Джерело:  РБК

Російські окупанти в Криму

збираються влаштувати масштабне знесення так званих самобудів і знищити близько 30 тисяч будинків вже восени 2016 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.


При цьому зноси самобудів в стометровій прибережній зоні, де, за оцінками окупаційного «уряду» Криму, розташовані близько шести тисяч об'єктів, обійдеться в 1,3 млрд рублів (близько 400 млн грн), які стягнуть з власників нерухомості.


Очікується, що масові зноси почнуться вже у вересні 2016 року.


«Пілотними містами, в яких зараз проводиться повна інвентаризація земель в стометровій прибережній зоні і виявляється самобуд, стали Ялта і Алушта. Списки самобуду, що підлягає знесенню на всій території Криму, повинні бути опубліковані 1 вересня», - йдеться в повідомленні.


При цьому зараз в цих списках фігурують в основному гаражі, паркани та кіоски, а найбільші об'єкти - різні кафе.


Водночас Олександр Кузнєцов, призначений окупантами «головним архітектором» Криму, заявив, що «в стометровій прибережній зоні повинні бути об'єкти, безпосередньо пов'язані з морем, - адміністративні будівлі, причали, пляжі, медичні центри і сховища інвентарю. Кафе там теж можуть бути, наприклад, на набережній і якщо їх очисні споруди не виходять в море».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

російські окупанти зізналися в наявності серйозних проблем з будівництвом Керченського моста, який, за їхніми планами, повинен був пов'язати окупований півострів з Росією

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?