Суд над бійцями "Торнадо": сталася нова скандальна подія
Категорія
Події
Дата публікації

Суд над бійцями "Торнадо": сталася нова скандальна подія

Суд над бійцями "Торнадо": сталася нова скандальна подія

Засідання Оболонського районного суду Києва у справі бійців роти патрульної служби «Торнадо» перенесено на 9 серпня через те, що підсудних не змогли доставити в суд.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Прес-секретар суду Інна Свинаренко заявила, що сьогодні засідання мало розпочатися о 11:30, проте цього не сталося.
"Ми зв'язалися з працівниками пенітенціарної служби та поліції. І вони нам повідомили, що у зв'язку зі вчорашніми подіями, з тим, що є велика кількість постраждалих з боку працівників Нацполіції і Нацгвардії, сьогодні вони не мають можливості доставити на судове засідання обвинувачених. Тому судове засідання відкладено до 9 серпня на 11:30", - зазначила вона.
Свинаренко додала, що судове засідання відбудеться в закритому режимі. Прес-секретар суду також розповіла, звідки взялося відео вчорашнього закритого судового засідання, яке Оболонський райсуд розмістив в Інтернеті. За її словами, вчора в іншому судовому залі Оболонського райсуду потерпілу допитували в режимі відеоконференції і, відповідно, відеокамери в залі суду працювали.
Нагадаємо, в результаті нічних бійок під Оболонським райсудом міста Києва, де слухалася справа бійців спецроти "Торнадо", постраждали 12 співробітників поліції і 15 військовослужбовців Національної гвардії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?