Савченко зробила нову заяву про переговори з ватажками ДНР-ЛНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко зробила нову заяву про переговори з ватажками ДНР-ЛНР

Савченко зробила нову заяву про переговори з ватажками ДНР-ЛНР

Народний депутат Надія Савченко

заявила, що президент Петро Порошенко не має вести переговори з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Радіо Свобода

.


"По Кремлю, я вважаю, переговори - це рівень президентів домовлятися між собою. Але, коли я чую заяви від СБУ, що президент контролює особисто обмін військовими заручниками на Донбасі, то у мене таке враження - це якраз не те, що я говорила. Коли я пропонувала говорити з Захарченком, Плотницьким, то говорила, що можу з ними говорити я, з ними може говорити ще якийсь чоловік доброї волі, але не президент. Це не рівень президента опускатися, як він сам каже, до незрозумілих терористів, сепаратистів", - сказала Савченко в інтерв'ю виданню.


Нардеп вважає, що, ведучи переговори з ватажками бойовиків, Порошенко визнає їх, як "президентів".


"Але, якщо президент сказав про контроль, отже, поставив себе на рівень, що він може говорити з Захарченком та Плотницьким так, як нібито вони - «президенти». Тому або він вибирає, що не говорить з терористами, або контролює цей процес", - зазначила вона.


Раніше повідомлялося, що народний депутат України

Надія Савченко оголосила голодування в знак протесту проти бездіяльності влади у звільненні полонених бійців АТО

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?