Хоч голодування не оголосила: соцмережі обговорюють гучну відставку в Кабміні
Категорія
Політика
Дата публікації

Хоч голодування не оголосила: соцмережі обговорюють гучну відставку в Кабміні

Хоч голодування не оголосила: соцмережі обговорюють гучну відставку в Кабміні
Джерело:  online.ua

Соціальні мережі продовжують обговорювати рішення заступника міністра інформаційної політики Тетяни Попової подати у відставку, при цьому більшість користувачів висловлюють свій бурхливий захват з приводу відходу чиновниці.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Як написав у своєму Facebook відомий блогер і журналіст Леонід Швець, «щось в цій новині є пронизливе: Тетяна Попова подала у відставку, та не просто подала, а на знак протесту проти атак на свободу слова».
«Тут прекрасно все. І міністерство, яке з перших днів свого існування набуло анекдотичної репутації. І відставка заступника, при тому, що відставку обіцяв сам міністр через рік своєї роботи, але скоро вже третій піде, а Юрій Стець все так же незамінний у своїй непомітності. І спосіб реакції державної чиновниці на якісь неприпустимі, з її точки зору, факти і процеси: піти геть», - підкреслив він.
При цьому Швець саркастично додав, натякаючи на заяви нардепа Надії Савченко: «Хоч голодування не оголосила, це нині в тренді».
«Як один з керівників відомства, в назві якого фігурує інформаційна політика, вона не може не розуміти, що завдає тим самим інформаційного збитку владі, в яку на час заскочила, а тепер з незадоволеним пирханням вискакує. Збиток, звичайно, мізерний, співрозмірний ролі чиновниці в смішному міністерстві, але тут важливіше продемонстрована готовність його заподіяти», - заявив блогер.
Журналіст зазначив також і «характерну для Мінстеця, що покидається, невиразність: що за атаки, про що взагалі мова, Тетяно? Хто, кому, чого, коли? Ну, якщо це, звичайно, важливо. А якщо неважливо, то до чого ці жести?».
«Все це нагадує радянський анекдот, в якому на зборах в заводському цеху голова парткому пропонує робітничому колективу висловити протест з приводу утримання в чилійській в'язниці Луїса Корвалана, комуніста і великого друга СРСР. Тоді один з робітників бере слово і рішуче заявляє: «Коротше, так. Поки не випустять товариша Корвалана, я до роботи не приступлю». З тією різницею, що випадання робітника з виробничого ланцюжка створювало серйозні проблеми, а без чиновниці, як і без всього відомства інформполітики, життя буде безтурботно тривати. Мабуть, що і безтурботніше», - резюмував Швець.
Тим часом користувачі Twitter відверто висловлюють свою радість з приводу догляду чиновниці.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі бурхливо висловили своє ставлення до відставки Тетяни Попової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?