Вибух літака в Дубаї: з'явилися нові відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибух літака в Дубаї: з'явилися нові відео

Вибух літака в Дубаї: з'явилися нові відео
Джерело:  РІА Новини

У мережі опубліковано кілька відеозаписів з аварійною посадкою лайнера Boeing-777 в аеропорту Дубая, на одному з яких видно вибух, імовірно, двигуна літака.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Як відомо, літак авіакомпанії Emirates здійснив невдалу посадку о 12:45 за місцевим часом (11:45 за Києвом) в міжнародному аеропорту Дубая.
Всіх пасажирів і членів екіпажу евакуювали, постраждалих і жертв немає. Всього на борту Boeing було 300 осіб, в тому числі 282 пасажира.
На відеозаписі порталу FlightAlerts видно, як літак їде по злітно-посадковій смузі, завалившись на правий бік, над ним піднімаються стовпи густого диму. До кінця 30-секундного ролика дим стає темніше.


Водночас китайський телеканал CCTV виклав відео, зняте з будівлі аеропорту Дубая, на якому показаний момент вибуху і відлітає деталь літака - імовірно, двигун лайнера.


Після інциденту аеропорт Дубая закрили для всіх рейсів. В авіакомпанії Emirates заявили, що в повітряній гавані очікуються затримки рейсів, які складуть до 4 годин.
Пізніше влада емірату повідомила, що пожежу на борту лайнера повністю загасили.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше був опублікований короткий відеоролик, що зафіксував момент вибуху на літаку компанії Emirates.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?