Депутат, який втік з України, показався на відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Депутат, який втік з України, показався на відео

Депутат, який втік з України, показався на відео
Джерело:  online.ua

Утікач- депутат від групи "Воля народу" Олександр Онищенко, який поїхав жити до Лондона, показався на відео і розповів, що не планує поки повертатися в Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Світлани Крюкової.
Онищенко розповів, що не з'явиться на допит в Національне антикорупційне бюро України, який призначений на 5 серпня на 9 годин. Оскільки повістка повторна, після другої неявки НАБУ оголосить його в міжнародний розшук.
"Буду чекати, коли розшук на мене прийде тут. І готуватися до суду щодо екстрадиції і асиміляції в Лондоні. Винайняв квартиру, знайшов тренажерний зал, клуб для кінного спорту. Який ще бізнес? Адже мені вже 47 років, мені потрібно думати про пенсію", - заявив нардеп.
Також він зазначив, що збирається шукати роботу в Лондоні. "У мене є право на роботу в Лондоні, - сказав Онищенко. - Я добре вивчив кінний бізнес. У мене є додаткові навички, я можу і їздити на конях і продавати коней".


Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Онищенко взяв відпустку до 5 вересня і здивував проханням про скасування нарахування відпускних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?